Kitchenfantasies

Søk

Nettstedet vårt er https://kitchenfantasies.com

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Denne personvernerklæringen er utformet for å beskytte personvernet til brukerne av Kitchenfantasies matblogg. Den beskriver hvordan jeg som behandlingsansvarlig samler inn, lagrer og bruker personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har som bruker

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES OG HVORFOR

    Du kan bruke, lese og skrive ut oppskrifter fra Kitchenfantasies matblogg uten å måtte registrere deg. I så fall vil ingen behandling av personopplysningene dine finne sted, med unntak av det som er angitt i punkt 4. Matbloggen Kitchenfantasies sender ut nyhetsbrev. E-post 1-4 ganger i måneden med e-posten. Hvis du ønsker å motta nyhetsbrevet, må du melde deg på vårt nyhetsbrev via e-post. til følgende e-postadresse. El. Postadressen din er en personopplysning som skal behandles i henhold til personopplysningslovens bestemmelser. Personopplysningene som samles inn av Kitchenfantasies Food Blog, brukes utelukkende for å administrere tjenestene som tilbys og for å utføre funksjoner som brukerne ber om. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre formål og vil ikke bli utlevert til andre.

    AVTALE

      For å kunne behandle disse personopplysningene trenger jeg ditt samtykke. Når du registrerer deg for e-post. e-postliste, samtykker du i at Kitchenfantasies Food Blog kan lagre informasjonen du oppgir (f.eks. e-postadressen din) for å kunne sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av adresselisten ved å klikke på «unsubscribe» i et hvilket som helst nyhetsbrev fra Kitchenfantasies matblogg eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet. Du kan når som helst be om at alle dine registrerte opplysninger slettes. Ved å bruke Kitchenfantasies matblogg samtykker du til bruk av informasjonskapsler som beskrevet i punkt 4.

      TILGANG TIL PERSONLIG INFORMASJON

        Det er kun Kitchenfantasies som har tilgang til personopplysningene som er lagret om deg. Opplysninger deles ikke med andre enn underleverandører som bistår i den tekniske utviklingen og driften av Kitchenfantasies matblogg, i den grad det er nødvendig for å utføre disse oppgavene.

        Mailschimp er databehandler for nyhetsbrevet og e-post er databehandler. Postadressen lagres i en egen database.

        BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER PÅ KITCHENFANTASIES MATBLOGG

          En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen din. Når du besøker https://kitchenfantasies.com, lagres informasjonskapsler på datamaskinen din.

          Kitchenfantasies matblogg bruker Hotjar for å bedre forstå våre brukeres behov og for å optimalisere tjenesten og opplevelsen. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å forstå brukeropplevelsen bedre (f.eks. hvor mye tid de bruker på sider, hvilke lenker de velger å klikke på, hva brukerne liker og ikke liker osv.), noe som gjør at vi kan bygge og vedlikeholde tjenesten vår basert på tilbakemeldinger fra brukerne. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om atferden til brukerne våre og enhetene deres. Dette omfatter IP-adressen til enheten (behandles under økten og lagres i form av en identifikator), skjermstørrelsen på enheten, enhetstypen (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografisk plassering (kun land) og det foretrukne språket som brukes for visning. på nettstedet vårt. Hotjar lagrer denne informasjonen på våre vegne i en pseudonymisert brukerprofil. Hotjar har kontraktsmessig forbud mot å selge data som er samlet inn på våre vegne. For mer informasjon, se. Hotjar Support nettsted Om Hotjar seksjon https://help.hotjar.com/hc/en-us/sections/115003204947

          Ingen personlig eller identifiserende informasjon vil bli lagret, og det vil heller ikke være mulig å overvåke personlig trafikk gjennom denne informasjonen.

          Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og passord. e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Dette er for å gjøre det enklere for deg, slik at du ikke trenger å fylle inn opplysningene dine på nytt når du legger inn en ny kommentar. Disse informasjonskapslene vil være gyldige i ett år.

          Ved å bruke Kitchenfantasies matblogg samtykker du til bruk av informasjonskapsler som beskrevet ovenfor. Hvis du ikke ønsker å godta bruken av informasjonskapsler, kan du justere innstillingene i nettleseren din slik at informasjonskapsler avvises automatisk, eller du får beskjed hver gang et nettsted ønsker å lagre en informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din. Du kan gjøre dette ved hjelp av nettlesermenyen. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.

          KOMMENTARER

          Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt den besøkendes IP-adresse og nettleserens brukerprofilstreng, for å hjelpe oss med å oppdage søppelpost.

          En anonym streng opprettet fra e-posten din. e-postadressen (også kjent som en hash) kan bli sendt til Gravatar-tjenesten for å bekrefte at du bruker den. Gravatars personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Hvis kommentaren din blir godkjent, vil profilbildet ditt være offentlig synlig i sammenheng med kommentaren din.

          HVOR LENGE DATAENE DINE LAGRES

          Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og metadataene lagret på ubestemt tid. Dette gjør at vi automatisk kan gjenkjenne og godkjenne alle påfølgende kommentarer, i stedet for å holde dem i modereringskøen.

          HVILKE RETTIGHETER DU HAR OVER DATAENE DINE

          Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få tilsendt en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert eventuelle opplysninger du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

          HVOR DATAENE DINE SENDES

          Besøkendes kommentarer kan kontrolleres ved hjelp av en automatisert tjeneste for oppdagelse av søppelpost.

          KONTAKT

            Asta Ness Kitchenfantasies er ansvarlig for behandling av personopplysninger knyttet til tjenester knyttet til Kitchenfantasies matblogg. Hvis du har spørsmål om dette, kan du kontakte Asta Ness ved hjelp av kontaktinformasjonen på nettstedet.